آب آشامیدنی سالم
آب آشامیدنی سالم – ژاپن منابع آب زیادی دارد و شما می توانید آب خالص را فقط با پیچاندن شیر آب داشته باشید. اکثر مردم ژاپن آب لوله کشی را مستقیماً از شیر آب می نوشند یا از آن برای پخت و پز استفاده می کنند. بسیاری از ساکنان / گردشگران خارجی می دانند که آب خالص و سالم است.
با آب آشامیدنی خوشمزه ژاپن هیدراته بمانید
علاوه بر ماشینهای فروش متعدد، همه فروشگاههای رفاه بطریهای آب را در اندازههای مختلف ذخیره میکنند. اگر در رستوران غذا می خورید، بیشتر مکان ها آب لوله کشی را بدون هزینه اضافی ارائه می دهند. در واقع، آب لوله کشی مایه افتخار بسیاری از مناطق کوهستانی ژاپن است، زیرا آب خنک و تمیز محصول قله های اطراف است.
مهم است که در طول سفر، به خصوص در تابستان، آب بدن خود را حفظ کنید. اگر به رطوبت عادت ندارید – و حتی اگر عادت دارید – ممکن است از کم آبی رنج ببرید. نوشیدنی های ورزشی مملو از مواد معدنی راه خوبی برای هیدراته ماندن هستند، اما مقدار زیادی آب نیز بنوشید. اطمینان حاصل کنید که همیشه مقداری آب همراه خود داشته باشید.
آب لوله کشی ژاپن قابل آشامیدن است
آب لوله کشی ژاپن قابل شرب و ایمن است. زیرساخت ملی آب قابل اعتماد است و امکانات تصفیه به خوبی نگهداری می شود، بنابراین آب لوله کشی با کیفیت خوب و آسان برای معده است. بیشتر تامین آب در توکیو و شهرهای بزرگ از سدها، مخازن و یا از رودخانه ها تامین می شود.
ژاپن یکی از تنها پانزده کشور جهان است که دارای آب تمیز است. اگر احساس تشنگی می کنید، یک لیوان آب لوله کشی می تواند به راحتی مشکل را حل کند.
مصرف آب همیشه مهم است و در طول سفر به راحتی فراموش می شود. مسافران تشنه نمی توانند به طور کامل از مناظر لذت ببرند و حتی ممکن است خود را بسیار بیمار کنند. حتما در ژاپن هیدراته بمانید.دراینجا راهنمایی تور ژاپن وجود دارد که به شما کمک می کند از بازدید خود از توکیو بهترین استفاده را ببرید.
غذاهای ژاپنی طعم خود را مدیون آب خوشمزه هستند
از آنجایی که آب سخت و نرم دارای طعم های مختلفی است، طبیعی است که هر کدام برای تهیه ظروف مختلف مناسب باشند. گفته می شود که غذاهای ژاپنی مانند سوبا و توفو به دلیل طعم ملایم آب مورد استفاده بسیار خوشمزه هستند.
داشی نیز وجود دارد که از جوشاندن کامبو (کلپ) و سایر مواد برای ایجاد پایه ای برای پخت و پز ایجاد می شود. گفته می شود که آب نرم در استخراج اجزای طعم دهنده موثرتر است.
تاخی و قابض بودن چای ژاپنی نیز با آب نرم راحت تر از بین می رود. این کمک می کند تا تفاوت در طعم ها بارزتر شود.
ممکن است برای برخی افراد عادت کردن به آب ژاپن دشوار باشد. با این حال، این نیز جزء مهم فرهنگ ژاپنی است. وقتی آن را امتحان می کنید، آن را به عنوان بخشی دیگر از تجربه ژاپن در نظر بگیرید.بطور کلی برای سفر به ژاپن نیاز به ویزای این کشور داریم در حال حاضر انواع مختلفی ازویزای ژاپن برای ورود به این کشور وجود دارد و در آینده نیز انواع دیگری به آن اضافه خواهد شد که از آن جمله می توان به ویزای الکترونی ژاپن اشاره کرد.
آب آشامیدنی سالم-دلیل ایمن بودن آب شیر ژاپنی
آب رودخانه و باران از طریق یک دستگاه تصفیه آب عبور می کند و به عنوان آب تمیز و آشامیدنی وارد منبع آب مسکونی می شود. ناخالصی هایی مانند ماسه و خاک در کارخانه تصفیه آب از آب حذف می شوند و کلر برای عقیم سازی باکتری هایی که برای انسان خطرناک هستند استفاده می شود. قانون آبرسانی ۵۱ نوع مختلف بازرسی ایمنی آب را تنظیم می کند.