غذاهای محبوب ژاپنی
غذاهای محبوب ژاپنی – اگر می خواهید به کشور ژاپن سفر کنید با تورهای ژاپن به جاهای دیدنی بروید و همچنین اگر تجربه زیادی در مورد غذاهای ژاپنی ندارید حتما آنها را امتحان کنید و از خوردن غذاهای محبوب ژاپن لذت ببرید ،که می توانید با این ده غذای معروف ژاپنی شروع کنید.
سوشی
سوشی معروف ترین غذای ژاپنی است و اولین چیزی که مردم هنگام فکر کردن به غذاهای ژاپنی به آن فکر می کنند. برای آشنایان سوشی، این چیزی بیش از یک غذا است. این یک شکل هنری است.
سوشی به خانواده ای از غذاهای ارائه شده با هنر ارائه شده با برنج سوشی سرکه شده و انواع مواد تشکیل دهنده، عمدتاً ماهی خام و دیگر انواع غذاهای دریایی اشاره دارد.
این ماهی را می توان با هر نوع ماهی خام تازه درست کرد که از محبوب ترین آنها می توان به ماگورو (تون)، شیک (ماهی آزاد)، هاماچی (دم زرد)، سابا (ماهی خال مخالی) و اوناگی (مارماهی آب شیرین) اشاره کرد.
سوشی معمولاً با زنجبیل ترشی خورده می شود و در سس سویا مخلوط با واسابی آغشته می شود.
انواع رایجتر سوشی در ژاپن شامل سوشی ماکی، سوشی نیگیری، چیراشیزوشی و سوشی ایناری است. مردم غیر ژاپنی احتمالاً بیشتر با سوشی نیگیری و سوشی ماکی آشنا هستند.
رامن
رامن مانند سوشی یکی از غذاهای مورد علاقه ژاپنی ها و یکی از بهترین غذاهایی است که می توانید در ژاپن بخورید. این به سوپ رشته ای گفته می شود که با چهار جزء اصلی تهیه می شود – آبگوشت، تارا (ادویه)، رشته های گندم و چاشنی ها.
Tare (یا kaeshi) اسانس غلیظ نمکی است که در ته هر کاسه رامن قرار می گیرد. همراه با آبگوشت، این چیزی است که سبک رامن را تعیین می کند، که چهار نوع اصلی آن وجود دارد – شویو، میسو، شیو و تونکوتسو. نودل ها و تاپینگ ها تجربه را افزایش می دهند، اما ستاره واقعی این غذای محبوب ژاپنی، آبگوشت چاشنی شده است.
تمپورا
تمپورا یک روش پخت و پز سنتی ژاپنی است که شامل سرخ کردن غذاهای دریایی یا سبزیجات است که در خمیر سبکی که با آب سرد و آرد کیک نرم درست می شود، پوشانده می شود. خمیر تمپورا به آرامی مخلوط می شود و سرد نگه داشته می شود تا هنگام سرخ شدن بافتی ترد و پف دار ایجاد کند.
بیشتر تمپورا قبل از سرو با تربچه دایکون رنده شده و سس غوطه وری، فقط چند ثانیه پخته می شود، اغلب تنتسیو که با داشی (آب سوپ)، میرین (شراب برنج) و شویو (سس سویا) درست می شود. از طرف دیگر، می توان آن را با نمک دریا یا مخلوطی از پودر چای سبز، نمک و یوزو قبل از خوردن پاشید.
انواع مختلفی از ماهی، غذاهای دریایی و سبزیجات برای تهیه تمپورا در ژاپن استفاده می شود، اما ebi (میگو) محبوب ترین است. ویزای ژاپن بخاطر جاذبه های گردشگری فراوان که در این کشور وجود دارد بسیار ارزشمند است و همچنین در کنار آن می توان از خوردن غذاهای محبوب ژاپنی لذت برد .
اوناگی
برای تهیه اوناگی، مارماهی را بریده و سر و استخوان آن را جدا می کنند. سپس گوشت را سیخ میکنند و قبل از اینکه به آرامی روی زغال کباب شوند در حالی که با سس کابایاکی (سس سویا شیرین) پخته میشوند، کباب میشوند.
اوناگی کبابی معمولاً به عنوان سوشی در ژاپن یا روی یک بستر برنج در ظرفی به نام unagi donburi یا به اختصار unadon سرو می شود.
یکی از بهترین غذاهای اوناگی که می توانید در ژاپن بخورید، هیتسومابوشی است.
تاکویاکی
تاکویاکی یکی از غذاهای مورد علاقه اوزاکا است . این به یک میان وعده توپی شکل ساخته شده از خمیر آرد گندم اطلاق می شود که با اختاپوس خرد شده یا خرد شده، ضایعات تمپورا، ترشی زنجبیل و پیاز سبز پر شده است.
معمولاً روی آن سس تاکویاکی شیرین و خوش طعم، مایونز ژاپنی، لیور سبز و تکه های ماهی بونیتو می ریزند.
مانند اکونومیاکی، تاکویاکی نیز یکی از بهترین غذاهایی است که می توانید هنگام بازدید از اوزاکا میل کنید .
Okonomiyaki
Okonomiyaki به یک پنکیک خوش طعم ژاپنی اشاره دارد که با خمیری از آرد، تخم مرغ، داشی و کلم رنده شده مخلوط با موادی مانند گوشت خوک، سبزیجات، میگو، ماهی مرکب و سایر غذاهای دریایی درست می شود.
خمیر و مواد پر شده از هر دو طرف در تابه سرخ می شوند و سپس با انواع تاپینگ مانند سس قهوه ای شیرین و خوش طعم، سس مایونز ژاپنی، جلبک دریایی خشک و تکه های ماهی بونیتو تکمیل می شوند.
Okonomiyaki یکی از محبوب ترین غذاهای ژاپنی است. این به طور گسترده در سراسر ژاپن در دسترس است، اما بیشترین ارتباط را با اوزاکا و هیروشیما دارد. تصویر زیر یک نسخه اوزاکا از okonomiyaki است .
سوپ میسو
سوپ میسو یک سوپ سنتی ژاپنی است که با داشی، خمیر میسو و هر تعداد از مواد اختیاری مانند سبزیجات، توفو، آبوراآیج (کیسههای توفوی سرخ شده)، ماهی و غذاهای دریایی درست میشود. این یک غذای اصلی ژاپنی است که در ژاپن با وعده های غذایی زیادی سرو می شود.
آناگو مشی
آناگو مشی غذایی بسیار شبیه به اوناگی دونبوری است ، اما به جای مارماهی آب شیرین، از آناگو که آب شور یا مارماهی کنگر است درست می شود.
در مقایسه با unagi، آناگو از نظر بافت نرم تر است و با سسی لعاب داده می شود که به شیرینی سس کابایاکی نیست. از نظر طعم لطیف تر است و کاملاً روغنی نیست.
آناگو اغلب به عنوان مادهای برای سوشی استفاده میشود، اما مشی آناگو یک غذای ویژه استان هیروشیما محسوب میشود.
سوکیاکی sukiyaki
سوکیاکی یکی از غذاهای خوشمزه و از قدیمی ترین غذاهای ژاپنی است که مواد تشکیل دهنده آن گوشت و سبزیجات است و سس آن ترکیبی از سس سویا و شکر است برای تهیه سوکیاکی، گوشت و سبزیجات را در سس سویا و شکر به آرامی می پزند.
روباتایاکی Robatayaki
روباتایاکی بیشتر از آنکه یک نوع غذا باشد، گونه ای رستوران است. در این رستوران، ماهی و سبزیجات روی اجاق پخته شده و به کمک یک قاشق چوبی بزرگ به نام «هوریکائه شیبرا» به مشتریان تحویل داده می شوند. مواد اولیه مستقیم روی زغال پخته می شوند و همین موضوع باعث می شود که طعم بسیار خاصی داشته باشند.