اوکیناوا
اوکیناوا ، سواحل بکر، صخره های مرجانی رنگارنگ و جنگل نیمه گرمسیری
فرهنگ جزیره ای متمایز را کشف کنید که از خورشید نیمه گرمسیری، ماسه سفید، جنگل های حرا و عصر پادشاهان ریوکیو به وجود آمده است.
جنوبی ترین استان ژاپن، اوکیناوا، زنجیره ای از جزایر با تاریخ خاص خود به عنوان یک پادشاهی مستقل و آب و هوای نیمه گرمسیری مشخص و همچنین زادگاه کاراته است.
خرابه ها و قلعه های بازسازی شده پادشاهان ریوکیو را کاوش کنید و از سواحل و خطوط ساحلی باشکوه با مجموعه ای شگفت انگیز از مرجان ها و زندگی زیر دریا دیدن کنید. برای تماشای نهنگ و مسابقات قایق اژدها، گیاهان و جانوران کمیاب، و طرز فکر جزیره ای که باعث می شود زمان را فراموش کنید و خورشید را دنبال کنید، به اینجا بیایید.دریافت ویزای ژاپن و سفر به اوکیناوا جزو معنوی ترین کارهای ممکن به شمار می آید.
چگونه به آنجا برویم
اگر ژاپن هستید، بیشتر پروازها به فرودگاه ناها اوکیناوا از توکیو یا اوزاکا انجام می شود. اگر از چین، کره جنوبی، سنگاپور، تایوان یا هنگ کنگ می آیید، پروازهای بین المللی مستقیم به اوکیناوا وجود دارد.
این موارد را از دست ندهید
• مکان های میراث جهانی یونسکو در جزیره اصلی، از جمله قلعه شوری و خرابههای تاماگوسوکو
• کوسههای نهنگ و حیات دریایی جذاب و متنوع در آکواریوم اوکیناوا چورائومی
• استراحت در سواحل ماسه ای سفید و شنا در آب های آبی و شفاف اقیانوس
• از طبیعت زیبای Yanbaru و Iriomote Island که هر دو مکان میراث طبیعی جهانی هستند، لذت ببرید
اوکیناوا را بر اساس منطقه کاوش کنید
• نها
• جزیره ایشیگاکی
• جزیره میاکو
• جزایر کراما
جاذبه های پرطرفدار در اوکیناوا
• آکواریوم اوکیناوا چورائومی
• قلعه شوری
• خیابان کوکوسای دوری
• غار آبی و اطراف آت
• برج یادبود هیمیوری
اوکیناوا:تخصص های محلی
• آواموری
مشروبی منحصر به فرد در اوکیناوا که از برنج دانه بلند ایندیکا تهیه می شود و در گلدان های سفالی آماده می شود. آواموری معمولاً با آب و یخ سرو می شود، اما می توان آن را به تنهایی نیز میل کرد. ویژگی متمایز آواموری این است که مواد تشکیل دهنده به مرور زمان به تخمیر ادامه می دهند و طعم را تغییر می دهند و عطر و طعم آن ملایم تر می شود. آواموری که بیش از سه سال از عمر آن می گذرد، کوسو نامیده می شود.
• منسوجات سنتی
منسوجات اوکیناوا به دلیل ساخت با کیفیت بالا معروف هستند. بیش از ۱۰ تکنیک سنتی رنگرزی و بافندگی در طول نسل ها منتقل شده است. از موادی مانند الیاف گیاهی رامی، پنبه و ابریشم برای بافندگی استفاده میشود و برای ایجاد نقوش دقیق از رنگرزی کاسوری و سبکهای بافت «هاناوری» استفاده میشود.
هر منطقه از استان منسوجات متمایز خود را دارد. Bingata که در منطقه جنوبی جزیره اصلی اوکیناوا تولید می شود، به دلیل رنگ های روشن خود شناخته شده است.
جزیره دورافتاده میاکو و جزایر یایاما پارچه رامی جوفو با طرحهای ایکات تولید میکنند، در حالی که جزیره کومجیما منسوجات ابریشم کومجیما تسوموگی را تولید میکند. در طول سلطنت پادشاهی ریوکیو (از قرن ۱۵ تا قرن ۱۹)، “پارچه خراج” به عنوان نوعی مالیات از جزایر دور افتاده، از جمله میاکو و یایاما به دولت پرداخت می شد. از این منسوجات برتر برای تجارت با سایر پادشاهی ها و سلسله های حاکم در آن زمان نیز استفاده می شد. اوکیناوا امروزه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان این پارچه ها در ژاپن است.
• شکر خام اوکیناوا
یک شکر قهوه ای غنی از مواد معدنی ساخته شده از نیشکر اوکیناوا، با شیرینی ملایم و طعم غنی ملس. توده های خام شکر اغلب به عنوان یک خوراکی شیرین در هنگام صرف چای خورده می شوند.
• شیکوازا
شیکوازا یک نوع لیمو در اوکیناوا است. این مرکبات سرشار از ویتامین C می باشد و ترش و باطراوت است، روی ماهی کبابی فشرده می شود، در اسموتی ها مخلوط می شود و حتی با کوکتل های آواموری محلی مخلوط می شود.
• گویا چانپورو
نوعی خربزه تلخ است. گویا به صورت خام خورده می شود، اما وقتی با تخم مرغ، پنیر و کنسرو ژامبون در ظرفی به نام گویا چانپورو مخلوط شود، یک سرخ کردنی ساده را به یک لذت آشپزی تبدیل می کند.
• سوکی سوبا
سوکی دنده های گوشت خوک است که در آواموری (نوع قوی از شوچو)، سس سویا و شکر جوشانده می شود. آنها را در سوپ رشته فرنگی با پیازچه و ترشی زنجبیل قرار می دهند. آن را نوعی رامن برای مناطق استوایی می نامند.
• شیشه ریوکیو
شیشه های رنگی ریوکیو از قرن نوزدهم وجود داشته است. شیشه سازان اوکیناوا ابتدا از قطعات شیشه شکسته کشتی های خارجی، بطری های ساکه و سس سویا برای تولید طرح های منحصر به فرد استفاده کردند. شیشه ریوکیو رنگهای طبیعی – آبی و سبز اقیانوسی، نارنجی و زرد طلوع آفتاب – و ارزشهای اوکیناوا را منعکس میکند: اسراف نکنید، سازگار باشید و برای نقص ارزش قائل شوید.
• سانشین
سانشین یک ساز گردن دراز که شبیه بانجو است، سه سیم دارد و زمانی با پوست مار پوشیده شده بود (در سازهای جدیدتر از پارچه نایلونی استفاده می شود). سانشین صدایی متمایز دارد که حال و هوای جزیره ای را ایجاد می کند.
نکات برجسته فصلی
• بهار
بهار در اوکیناوا زود می آید. شکوفه های گیلاس در اواخر ژانویه و فوریه شکوفا می شوند و آزالیا، زنبق و ادریسی پس از آن در آوریل و می دیده می شوند. اوایل بهار همچنین بهترین زمان برای تماشای نهنگ ها در سواحل جزیره زامامی است.که بازدیدکنندگان تور ژاپن بهار را از سراسر جهان شگفت زده می کند.
• تابستان
تابستان نیمه گرمسیری اوکیناوا از ژوئن تا اکتبر طول می کشد، دعوتی آزاد برای رفتن به آبشار نوردی و کاوش در سواحل، صخره های مرجانی و جنگل های حرا وجود دارد. در این فصل به غواصی، کایاک سواری و غیره بروید.
• فصل پاييز
رطوبت هوا پس از طوفان های اوایل پاییز کاهش می یابد و این زمان خوبی برای کاوش در جزایر است در حالی که هنوز به اندازه کافی گرم است تا از شن و ماسه و دریا لذت ببرید. جشنواره طناب کشی غول پیکر ناها و جشنواره قلعه شوری رویدادهای پاییزی هستند که نباید از دست بدهید.
• زمستان
زمستان در اوکیناوا ۱۵ درجه سانتی گراد است. غواصان هنوز هم می توانند در ماه دسامبر اقیانوس را کاوش کنند، در حالی که ژانویه فصل تماشای نهنگ را به ارمغان می آورد. در کیپ مانزا یک پیاده روی با منظره عالی داشته باشید یا از جشنواره های نورپردازی در فصل تعطیلات لذت ببرید.